18. oktober 2019
Det voldsomme sammenstød mellem en minibus og en personbil betød, at der var spærret af på Vibyvejen gennem flere timer mandag eftermiddag og aften. Privatfoto
Det voldsomme sammenstød mellem en minibus og en personbil betød, at der var spærret af på Vibyvejen gennem flere timer mandag eftermiddag og aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorlig ulykke: Fører fløjet til Riget i kritisk tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorlig ulykke: Fører fløjet til Riget i kritisk tilstand
Opdateret 07. januar 2019 kl. 21:14
Lejre - 07. januar 2019 kl. 20:56
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En minibus med to børn og en personbil kørte frontalt sammen mandag eftermiddag på Vibyvejen i Lejre, syd for Roskilde. Ulykken betegnes som alvorlig og meget voldsom, og føreren af personbilen er fløjet med redningshelikopter på Rigshospitalet med alvorlige skader.

arrow Læs også: Bilist fik alvorlige kvæstelser - men er stabil

Ambulance, brandvæsen fra Hvalsø og Roskilde, lægehelikopter og politi blev alarmeret kl. 16.09. Det havde afgørende betydning, at både Roskildes og Hvalsøs brandfolk blev tilkaldt, da der var behov for en hurtig frigørelse af hensyn til den tilskadekomnes liv.

Føreren i personbilen var nemlig fastklemt og alvorligt kvæstet. Lægen vurderede, at der var behov for hurtig frigørelse, og Vibyvejen blev afspærret af brandvæsenet. Føreren i minibussen og de to børn var alle uskadte.

Brandfolk fra stationerne i Hvalsø og Roskilde besluttede indsats-taktisk at lave kæderedning. Der betød, at der blev lavet taktiske klip i bilen, og via frontspil fra begge brandsprøjter blev bilen trukket fra hinanden, og føreren frigjort.

Vibyvejen var spærret af gennem længere tid, mens redningen var i gang. Uheldet havde efterladt vragrester over en 200 meter-strækning, så der skulle også ryddes op efter vragresterne. Ved 19-tiden blev vejen åbnet igen.

Endnu er det alt for tidligt at fastlægge, hvem der er skyld i det voldsomme sammenstød - kun ligger det fast, at de to køretøjer stødte frontalt ind i hinanden. Bilinspektørens undersøgelser afventes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk