25. maj 2020
Efter en lang proces står Øm Børne- og Kulturhus endelig helt og aldeles færdig. Det blev fejret med sang, dans, taler og masser af kage. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Efter en lang proces står Øm Børne- og Kulturhus endelig helt og aldeles færdig. Det blev fejret med sang, dans, taler og masser af kage. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle gode gange tre: Nu er det sidste indvielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle gode gange tre: Nu er det sidste indvielse
Lejre - 13. september 2019 kl. 19:26
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag eftermiddag kunne Lærkereden og Øm Børne- og Kultur for tredje - og sidste - gang holde indvielse. En lang proces er endelig slut.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Som far til fire ved jeg, at de allersværeste fødsler er dem, der giver de kønneste børn, sagde Thomas Bisgaard (R), formand for Børne og Ungdomsudvalget i Lejre Kommune, da han var med til at klippe den røde snor til Øm Børne- og Kulturhus. Det gjorde han med borgmester Carsten Rasmussen (S) og et frisk barn fra børnehaven, der omgående meldte sig, da der blev spurgt, om der var en, der kunne håndtere den gyldne saks.

Og det har virkelig været en langstrakt affære at til- og ombygge Lærkereden og Øm Børne- og Kulturhus. Firmaet bag det fejlbehæftede byggeri af Øm Børne- og Kulturhus gik nemlig konkurs, så selvom den første indvielse fandt sted i november 2017, så var huset altså endnu ikke klar til brug.

- Jeg lover, at det her bliver absolut sidste gang, at vi holder en indvielse. Der er kommet spydige bemærkninger om, at det nu er tredje gang, men hvor der er en vilje, er der en vej. Det er alle gode gange tre - så nyd dagen, for vi holder ikke flere, siger pædagogisk leder, Pernille Dyrvig.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk