8. august 2020
Fremover skal man bestille tid til Borgerservice på Hvalsø Rådhus. Arkivfoto: Agnete Vistar
Fremover skal man bestille tid til Borgerservice på Hvalsø Rådhus. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Al betjening på Borgerservice skal tidsbestilles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Al betjening på Borgerservice skal tidsbestilles
Lejre - 06. juli 2020 kl. 09:12
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover kan man ikke bare dukke op på Hvalsø Rådhus og forvente at blive betjent personligt på rådhuset i Hvalsø. Nu bliver det nemlig obligatorisk at bestille tid til personlig betjening hos Borgerservice.

Det har kommunalbestyrelsen besluttet, og det sker blandt andet på baggrund af erfaringerne fra corona-situationen. I de sidste måneder har Borgerservice således benyttet tidsbestilling på alle områder for at minimere smittespredning.

Fordelene, som kan listes op, er blandt andet: kortere ventetid, borgeren møder den rette sagsbehandler ved første møde, mere fleksible betjeningstider, effektiv betjening, da medarbejderen er forberedt inden borgeren kommer, medarbejderne har i højere grad mulighed for at planlægge egen arbejdsdag - og endelig en økonomisk besparelse.

Under corona-tiden har Kontaktcentret også justeret deres åbningstid for den telefoniske betjening - og politikerne har valgt at fortsætte med indskrænket åbningstid. Åbningstiden for telefonbetjening ændres mandag til onsdag 09.00-14.00, torsdag 09.00-18.00 og fredag 09.00-12.00.

- Samlet set er det en indskrænkning af åbningstiden. Man kan så diskutere, om det er en forbedring eller det modsatte. Men der er i virkeligheden en besparelse i dette, sagde borgmester Carsten Rasmussen (S), da manøvren blev debatteret i kommunalbestyrelsen forleden.

Tina Mandrup, ordfører for Venstre, udtrykte glæde på vegne af partiet:

- Vi støtter varmt indstillingen. Om ikke andet er vi glade for, at der bliver gjort gode erfaringer, og at vi finder en løsning, som frigiver midler til ydelser inden for servicen for andre, sagde hun.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk