5. juli 2020
Nu kommer der snart liv igen i aktivitetescentrene - her et glimt fra salsa på førstesalen i Østergaard Aktivitetscenter. Arkivfoto: Thomas Olsen
Nu kommer der snart liv igen i aktivitetescentrene - her et glimt fra salsa på førstesalen i Østergaard Aktivitetscenter. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktivitetscentrene klar med årsprogammet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktivitetscentrene klar med årsprogammet
Lejre - 28. juni 2020 kl. 08:14
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er årsprogrammet 2020-2021 for aktivitetscentrene i Lejre Kommune klar. Programmet omtaler en lang række forskellige aktiviteter i alle former, og det kan både læses online og hentes på et af de fem aktivitetscentre, skriver DAGBLADET Roskilde.

Årsprogrammerne er klar til afhentning på Hvalsø Østergadecenter, Østergaard Aktivitetscenter, Huset på Lejrevej, Nødager i Gevninge og Bognæsvej 5 i Herslev.

Programmerne ligger i en aviskasse udenfor. Borgere opfordres til at tage et program med til deres nabo eller andre, der har svært ved selv at hente det. I aviskasserne ligger også en folder, der giver mere information om Ældrerådet i Lejre Kommune.

Årsprogrammet laves af et udvalg af en gruppe engagerede frivillige, der sammensætter de mange aktiviteter. Det færdige resultat er på 80 sider og indeholder alt fra videoredigering og salsa til kortklub og vandreture.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk