1. april 2020
Den 73-årige kvindes bil blev ramt hårdt bagfra og snurrede rundt. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den 73-årige kvindes bil blev ramt hårdt bagfra og snurrede rundt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre kvinde erklæret død efter ulykke på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre kvinde erklæret død efter ulykke på motorvej
Lejre - 09. januar 2020 kl. 15:10
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 73-årig kvinde fra Roskilde, som var involveret i en voldsom ulykke på Holbækmotorvejen torsdag formiddag, er afgået ved døden. Det bekræfter Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Alvorlig ulykke på motorvej: Kvinde i kritisk tilstand

Ulykken skete i vestgående retning mellem Torkilstrup Rasteplads og afkørslen til Kirke Sonnerup, og alarmen gik klokken 09.25.

- Kvinden får formentlig et ildebefindende under kørsel, stopper bilen og bliver ramt bagfra af en minibus, der føres af en 46-årig mand fra Roskilde. Som vi har fået det oplyst, stopper hun i 1. vognbane, forklarer Martin Bjerregaard.

Kvinden når altså ikke ud i krybesporet, før hun rammes bagfra. Bilen blev slynget ind i autoværnet og snurrede rundt et par gange. Kvinden var bevidstløs og blev taget ud af bilen af ambulancefolk, som prøvede at genoplive kvinden, som havde hjertestop.

Lægehelikopter, politi og brandvæsen ankom til motorvejen, der blev spærret i begge retninger i cirka to timer. Imens fortsatte genoplivnings-forsøget, men forgæves.

- Genoplivningen blev stoppet i erkendelse af, at den ikke kunne lykkes, og kvinden blev kørt til sygehuset i Roskilde. Rutinemæssigt skal der være ligsyn. Så må man se, om man ud fra lægens oplysninger finder årsagen til kvindens ildebefindende - ellers skal hun måske obduceres, siger Martin Bjerregaard.

Der skete ikke noget med buschafføren, som var alene i bussen - han var dog meget chokeret over hændelsen.

En bilinspektør blev rekvireret, og der blev ryddet op på vejbanerne, hvor der lå olie og vragdele fra køretøjerne. Begge køretøjer fik store materielle skader.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk