31. maj 2020
Ældre i Lejre Kommune kan få gjort rent før påsken, hvis de ønsker det. Foto: Allan Nørregaard
Ældre i Lejre Kommune kan få gjort rent før påsken, hvis de ønsker det. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre får gjort rent før påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre får gjort rent før påsken
Lejre - 03. april 2020 kl. 09:24
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I kommunens krisestab har vi stort fokus på, at vi skal sikre hjælp til dem, der har mest behov for det. Ældre skal stadig have mulighed for at få hjælp til rengøring. Det var et af de områder, som vi desværre måtte sætte på pause midt i marts, da kommunerne blev bedt om at sende medarbejdere hjem, siger borgmester Carsten Rasmussen (S).

- Men nu er perioden jo forlænget til efter påske, og det er længe at skulle vente på rengøringen. Derfor er medarbejdere hos Center for Velfærd og Omsorg nu i gang med at kontakte alle borgere, som normalt får rengøringshjælp af kommunen. Og de, der ønsker det, får gjort rent inden påske, tilføjer han.

I den anden ende af aldersskalaen er der et særligt blik på børnene og deres familier. Lejre Kommunes skoler og daginstitutioner har ringet rundt til forældrene for at høre, hvordan det går, og om de trives. Samtalerne kan handle om alt fra fjernundervisning til, hvordan børnene klarer sig uden deres kammerater.

Åbningstiden i den åbne anonyme rådgivning hos Familiehuset i Ejby er udvidet. Man ikke besøge rådgivningen, men medarbejderne er klar ved telefonen mandag til fredag mellem kl. 9 og 14. Spørgsmålene handler typisk om emner som konflikter i familien, bekymringer for et barn eller misbrug hos unge.

Se mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk