25. maj 2019
Et glimt fra arkitekternes tegning af et af områderne i det kommende byggeri på Degnejorden. Arkitekterne er Dissing & Weitling samt MOVE. Lejre Kommunes materiale
gallery icon

Se billedserie

Et glimt fra arkitekternes tegning af et af områderne i det kommende byggeri på Degnejorden. Arkitekterne er Dissing & Weitling samt MOVE. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 95 boliger: Et skridt videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

95 boliger: Et skridt videre
Lejre - 13. oktober 2018 kl. 14:47
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart tændes der grønt lys for, at forvaltningen går i gang med en lokalplan for de 95 boliger på Degnejorden midt i Lejre, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Økonomiudvalget giver sandsynligvis den 24. oktober grønt lys til, at embedsfolkene i kommunen går i gang med at få lavet en lokalplan for det fire hektar store område, der ligger overmåde attraktivt lige midt i Lejre by.

Med en bebyggelsesprocent på 22 er der lagt op til, at der skal være 95 boliger i ét og halvandet plan på op til seks en halv meter max. I randzonen mod nabohusene må boligerne kun opføres i ét plan.

Venstres to medlemmer i teknik- og miljøudvalget synes, det bliver for proppet med 95 boliger og anbefaler, at der max bygges 70 boliger på hver mindst 80 kvadratmeter. Flertallet - Socialdemokratiet, SF og Konservative - læner sig op ad det vinderprojekt, der blev præsenteret på det nævnte borgermøde i august.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk