20. oktober 2019
TDC etablerer fibernet i 900 husstande i Gevninge og Lindenborg. Pressefoto
TDC etablerer fibernet i 900 husstande i Gevninge og Lindenborg. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 900 udvalgte husstande får etableret fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

900 udvalgte husstande får etableret fibernet
Lejre - 24. juni 2019 kl. 15:25
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC etablerer fibernet i Gevninge og Lindenborg og tilbyder gratis tilslutning til omkring 900 adresser i udvalgte områder.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Er man blandt de husstande og virksomheder, der er i de udvalgte områder, kan man fra torsdag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC på www.tdcfiber.dk.

- TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi vil bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Gevninge og Lindenborg. Fibernet er fremtidens bredbånd, og vi vil gerne bidrage til det digitale Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser til glæde for borgere og virksomheder, siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, i en pressemeddelelse.

De nødvendige installationer vil blive udført uden beregning, hvis man takker ja. For at gøre brug af den gratis tilslutning kræver det, at man skal købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

- I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter hurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen, siger Henrik Leu Christiansen i pressemeddelelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk