28. februar 2021
Beskueren ser ofte med over skulderen på kunstneren Aage Engelbert. Eller også ser han over skulderen på sig selv, siger han... Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Beskueren ser ofte med over skulderen på kunstneren Aage Engelbert. Eller også ser han over skulderen på sig selv, siger han... Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 79 år: En fabulerende kunstner i fuldt vigør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

79 år: En fabulerende kunstner i fuldt vigør
Lejre - 06. marts 2019 kl. 12:58
Af Agnete Vistar

Lejre-maleren Aage Engelbert er med sine 79 år fortsat i fuldt vigør. Fra den 14. marts kan 49 af hans malerier ses i en stor udstilling på Allerslev Rådhus, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Aage Engelberts billeder er fulde af mytologi. I hvert eneste af dem kan man gå på opdagelse, og det er svært at undgå at få en fornemmelse af Lejre, for det er omgivelserne ved hans bindingsværkshus midt i det fredede landskab, der inspirerer ham.

Fuglene ikke mindst - skader, fasaner, som skogrer lige uden for køkkendøren, mejser og solsorte. Og det nære - køkkenet, penslerne i den keramiske krukke, kaffekanden og tekanden, stuer og lofter.

Lejre Kunstforening hænger i disse dage 49 malerier op i gangene på Allerslev Rådhus, hvor de skal udstilles til slutningen af maj. Torsdag den 14. marts er der fernisering fra kl. 16-17.

Læs interview med Aage Engelbert i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk