1. december 2020
Starten er gået til Nytårsløbet 2017 på årets sidste dag - og der er også tid til at vinke til familien. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Starten er gået til Nytårsløbet 2017 på årets sidste dag - og der er også tid til at vinke til familien. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 550 deltog i Nytårsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

550 deltog i Nytårsløbet
Lejre - 31. december 2017 kl. 14:29
Af Agnete Vistar

550 veloplagte mennesker i alle aldre fra store dele af Sjælland deltog på to distancer i årets Nytårsløb i Hvalsøskovene søndag, hvor vejret var ideelt, skriver DAGBLADET Roskilde.

Vindstille, én-to grader - det kunne næsten ikke være bedre løbevejr. Lidt mudret dog, for det regnede kort forinden og fortsatte senere på dagen - men ingen vand fra oven under løbet.

Som altid var Nytårsløbet en festlig affære. Det populære nytårsløb har Hvalsø Løbeklub arrangeret i mange år. 470 var forhåndstilmeldte, og der var 100 numre til de, der meldte sig til på dagen. Flere kan løbet ikke bære, forklarer tovholder Gitte Vincents.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag på pair eller e-avis.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk