13. december 2017
Her på denne grund skal de 29 almene boliger efter planen bygges af Domea. Den store mobilmast skimtes lidt til højre i billedet bag et poppeltræ. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Her på denne grund skal de 29 almene boliger efter planen bygges af Domea. Den store mobilmast skimtes lidt til højre i billedet bag et poppeltræ. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29 almene boliger planlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29 almene boliger planlagt
Lejre - 07. oktober 2017 kl. 11:06
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokalplanen for 29 almene boliger på hjørnet af Rynkebjerggaardsvej og Højbyvej i Højby/Lejre er nu på vej gennem det politiske system. Men det sker ikke uden sværdslag, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

To politikere havde betænkeligheder over for projektet i teknik- og miljøudvalget forleden, hvor formanden, Martin Stokholm (S) valgte at benytte sig af standsningsretten og forlangte sagen behandlet i kommunalbestyrelsen. Det sidste ord er ikke sagt i den sag.

Arkitekterne Mangor & Nagel har lavet et projektforslag for Domea på arealet ved Højbyvej, hvor der er lagt op til 10 to-rumsboliger på 51-54 kvadratmeter, som senere vil kunne lægges sammen. Desuden 20 tre-rumsboliger på 86 kvadratmeter og 12 fire-rumsboliger på 91-95 kvadratmeter.

Ligesom det har været tilfældet med de øvrige projekter for mange almene boliger i Lejre de seneste måneder, er der protester fra lokalområdet-området mod for mange små boliger. Det er også én af Jens K. Jensens (V) anker i teknik- og miljøudvalget - desuden at der er færre af de større lejligheder, som der ellers efterspørges af mange borgere i Lejre.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk