20. april 2019
Alle fodboldskolens børn og dens leder, Pierre Bjerre med diplomet - en fodboldtrøje fra DBU i glas og ramme med tallet for fodboldskolens jubilæum. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Alle fodboldskolens børn og dens leder, Pierre Bjerre med diplomet - en fodboldtrøje fra DBU i glas og ramme med tallet for fodboldskolens jubilæum. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 års jubilæum for fodboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 års jubilæum for fodboldskole
Lejre - 09. august 2018 kl. 10:04
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DBU Fodboldskolen på Osted stadion, som udspiller sig i Uge 32 med 99 unge spillere, har 25 års jubilæum og fik overrakt en spillertrøje i glas og ramme fra DBU onsdag. Det skriver DAGBLADET Roskilde om torsdag i en reportage fra fodboldskolen.

En tale fra DBU's repræsentant på verandaen ved klubhuset på stadion i Osted var med til at sætte krydderi på årets fodboldskole. Jens Peter Sørensen fra DBU er selv gammel træner og desuden besøgskonsulent i DBU, og han overrakte gaven med et diplom til Pierre Bjerre, der gennem 10 år har været leder af DBU-fodboldskolen i Osted.

Et 25 års jubilæum er ikke at kimse af, og de ca. 100 børn, der stod i en halvcirkel rundt om overrækkelsen, jublede højt.

Flere af børnene er veteraner på fodboldskolen - de har deltaget flere gange og elsker at være med år efter år. Børnene på årets fodboldskole kommer mange steder fra. Flest fra Osted og Lejre, men også andre byer som Jyderup og Svogerslev. Og 16 børn kommer fra Letland.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk