24. marts 2019
De syv parcelhusgrunde er her indtegnet; th. i billedet ses rådhusbygningerne farvet med mørkegråt. Lejre Kommunes materiale
gallery icon

Se billedserie

De syv parcelhusgrunde er her indtegnet; th. i billedet ses rådhusbygningerne farvet med mørkegråt. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 boliger i det gamle rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 boliger i det gamle rådhus
Lejre - 13. november 2018 kl. 11:17
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er lokalplanen for boligerne på Lyndby Rådhus og græsarealet vest for rådhuset på vej gennem det politiske system. Når kommunalbestyrelsen i Lejre har set på sagen i slutningen af november, skal lokalplanen i høring i otte uger, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Og det kan nok forventes, at forslagets oplæg til mulighed for syv parcelhusgrunde ved udløse negative kommentarer. Der var stor modstand mod at mase syv grunde ind på det relativt begrænsede græsareal vest for rådhusbygningerne på et borgermøde tidligere på året.

Da sagen forleden var gennem teknik og miljøudvalget, ønskede de to Venstre-medlemmer, Jens K. Jensen og Christian Fjeldsted Andersen, at der kun bør udstykkes op til tre-fire parcelhusgrunde. Flertallet - Ivan Mott (EL), Bjørn Lykke Sørensen (K) og Martin Stokholm (S) kunne dog godt gå med til de syv grunde.

Lokalplanforslaget omfatter mulighed for at indrette 24 lejligheder i forskellige størrelser på de to etager i det tidligere rådhus.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk