14. december 2017
Arkivfoto: Katrine Wied
Arkivfoto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig frifundet for uagtsomt manddrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig frifundet for uagtsomt manddrab
Lejre - 18. september 2017 kl. 12:38
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 20-årig mand fra Slagelse får kun en bøde på 3.000 kroner for at ramme frontalt ind i en bil på Vellerupvej ved Nr. Hyllinge sidste år, hvor 25-årige Mikkel Gjesing blev dræbt på stedet. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Bøden får den 20-årige, fordi han ikke optrådte hensynsfuldt ved sin kørsel eller udviste den fornødne agtpågivenhed. Men Retten finder ikke, at han udviste så grov uagtsomhed, eller tilsidesatte væsentlige hensyn til færdsels-sikkerheden, at han gjorde sig skyldig i uagtsomt manddrab.

Det var den 27. september klokken 12.15, at ulykken skete på Vellerupvej. Manden fra Slagelse kom kørende mod nord i en varebil med ca. 80 km i timen, da han kom til et skarpt sving, og her gik det galt ved Vejlemølle Å, på Lejres side af kommunegrænsen. Han mistede herredømmet over bilen, da han kom for langt ud til højre og højre hjulpar røg ned i rabatten.

Den unge mand gik i panik og prøvede at komme op på vejen igen ved at dreje til venstre, hvorved varevognen kom i skred. I det samme kom Mikkel Gjesing kørende i modsat retning, og der skete et frontalt sammenstød.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk