18. april 2021
Formanden for DSI-Tadre Mølle, Bent Gottfredsen th. og museumsinspektør fra ROMU, Isabella No?Omi Fuglø tv. foran Tadre Mølle. Arkivfoto: Rita Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Formanden for DSI-Tadre Mølle, Bent Gottfredsen th. og museumsinspektør fra ROMU, Isabella No?Omi Fuglø tv. foran Tadre Mølle. Arkivfoto: Rita Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2. plads: Vi er glade og stolte over møllen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. plads: Vi er glade og stolte over møllen
Lejre - 25. november 2019 kl. 19:02
Af Agnete Vistar

2. pladsen i konkurrencen om at blive Danmarks smukkeste vandmølle glæder den energiske skare, som arbejder for at holde Tadre Mølle og dens bygninger i god stand. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

arrow Læs også: Tadre Mølle tog andenpladsen

- Vi er både stolte og meget glade. Tadre Mølle blev Sjællands smukkeste og landets næstsmukkeste, siger Bent Gottfredsen, formand for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Tadre Mølle.

Vinderen Børkop Mølle minder i sit set-up en del om Tadre Mølle. Den har også en kreds af meget aktive møllevenner omkring sig.

- Jeg tror, at de vandmøller, som folk kender, også er de, der har fået flest stemmer. En smuk lille vandmølle nede for enden af en blind vej på Fyn, som ingen kender, har svært ved at vinde, siger Bent Gottfredsen.

Det er typisk møller, der også er besøgssteder, som har fået flest stemmer.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

arrow Tadre Mølle blev Danmarks næstsmukkeste
25. november 2019 kl. 08:34 Opdateret: kl. 08:34
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk