23. september 2020
Silje fremviser smidighed i et kraftfuld spark i forbindelse med medaljeoverrækkelsen ved de Nordiske Mesterskaber i Taekwondo. Privatfoto
Silje fremviser smidighed i et kraftfuld spark i forbindelse med medaljeoverrækkelsen ved de Nordiske Mesterskaber i Taekwondo. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15-årig Hvalsø-pige tog Nordisk Guld i Taekwondo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15-årig Hvalsø-pige tog Nordisk Guld i Taekwondo
Lejre - 24. januar 2020 kl. 16:59
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Silje Halskov Ekelund fra Hvalsø har vundet guld ved de nordiske mesterskaber i Oslo.

Hun havde allerede titlen som bland andet vinder af Danish Open 2019, og nu kan 15-årige Silje Halskov Ekelund fra Hvalsø også smykke sig med titlen af Nordisk Mester.

Ved de Nordiske Mesterskaber i Oslo i sidste weekend kæmpede Silje sig til guldet med en overbevisende pointsejr i Taekwondo-disciplinen »Freestyle Poomsae«. Disciplinen er en tempofyldt og kraftfuld opvisning af spark, smidighed, balance og akrobatik, der kan sammenlignes med gymnastikdisciplinen »øvelser på gulv« - blot fremfør som kampsportsdisciplin med slagkombinationer, høje spark, Rrtationsspark og ikke mindst akrobatiske flyvespark, der under den 100 sekunders lange opvisning kan tage pusten fra enhver - hvis altså de kunne udføre de ekstrem svære øvelser.

Silje sluttede øverste på podiet foran en finsk deltager på andenpladsen. Tredjepladsen blev også dansk, idet bronzen gik til Sofia Sørensen fra Skanderborg Taekwondo.

Silje har dyrket Taekwondo i otte år og har i øvrigt tidligere bevist, at hun repræsenterer det stærke køn, idet hun sidste år blev den yngste til at tage sort bælte i Hvalsø Taekwondo Klub's historie, samt ligeledes blive klubhistoriens første Landsholdsmedlem.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk