17. oktober 2019
En ny workshop sætter fokus på de unges levevilkår i Lejre Kommune. Foto: Daniel Overbeck.
En ny workshop sætter fokus på de unges levevilkår i Lejre Kommune. Foto: Daniel Overbeck.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Workshop skal skabe bedre ungeliv i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Workshop skal skabe bedre ungeliv i Lejre
Opdateret 24. maj 2019 kl. 10:13
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. maj 2019 kl. 08:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Tirsdag den 28. maj kl. 17.30-20.00 inviterer FUTURELAND unge mellem 18 og 25 år til workshop i kulturhuset Domus Felix. Workshoppens fokus er udvikling af et endnu bedre ungeliv i Lejre Kommune.

Helt konkret vil det kommunalt forankrede idélaboratorium give de unge mulighed for at bruge deres stemme og komme med deres meninger og ideer omkring, hvad der kan skabe et endnu mere levende og dynamisk ungeliv i Lejre Kommune.

Workshoppen "Det gode ungeliv uden for storbyen" starter kl. 17.30 i kulturhuset Domus Felix.

Workshoppen sparkes i gang af tre gæstetalere fra andre inspirerende ungefællesskaber blandt andet Ungdomsøen - et nyt kraftcenter for unge, som åbner i august i form af deres helt egen ø i Øresund. GRO SELV - et ungefællesskab med fokus på at gøre bæredygtighed mere virkeligt og praktisk. New Note Festival - en 3-dags musikfestival i Hillerød skabt af unge med ny og interessant up-coming musik fra den danske musikscene.

Idéudvikling
Til workshoppen vil de fremmødte unge udvikle nye idéer til hvordan man kan skabe et mere levende ungemiljø uden for storbyen. Der vil især være fokus på, hvordan man kan skabe rammerne for midlertidige, spontane og uorganiserede aktiviteter og fællesskaber.

Workshoppens resultater vil blive brugt i efteråret til FUTURELANDs CAMP og FESTIVAL som finder sted på Hvalsø Kulturhus i september.

Til workshoppen sørges der for aftensmad og der vil være lidt forfriskninger til dem, som har lyst til at blive hængende efter kl. 20.

Workshoppen er arrangeret af FUTURELAND, som er forankret i Lejre Kommune, og er et idèlaboratorium, hvor unge er med til at skabe fremtiden uden for storbyen. FUTURELAND består af et mindre sekretariat samt en gruppe dedikerede unge ambassadører med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Fakta: Unge-workshop
Tid: Tirsdag den 28. maj kl. 17.30-20.00

Sted: Kulturhus Domus Felix, Bygaden 20, 4320 Lejre

Tilmelding: Der er et begrænset antal pladser til workshoppen, som bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet til Siri Astrup på sias@lejre.dk med navn og hvor man kommer fra.

Læs mere her: www.futureland.dk

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk