4. marts 2021
Hos EDC Westermann ser indehaver Thomas Westermann (th) og mægler Eigil Skafte Christensen frem til et spændende år med godt gang i boligmarkedet. Foto: Lars Pedersen.
Hos EDC Westermann ser indehaver Thomas Westermann (th) og mægler Eigil Skafte Christensen frem til et spændende år med godt gang i boligmarkedet. Foto: Lars Pedersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Westermann: 2021 bliver historisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Westermann: 2021 bliver historisk
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. januar 2021 kl. 11:37

Tølløse: Boligsalget eksploderede allerede i foråret 2020 trods coronakrisen, og ved årets afslutning er der gennemført mere end 100.000 handler i hele branchen. Den tendens forventer Thomas fra EDC Westermann i Tølløse vil fortsætte i den første halvdel af 2021.

- Generelt er salget eksploderet til hidtil usete højder i 2020, og her i området har vi oplevet markant kortere salgstider/højere salgspriser/større aktivitet/..., og alt peger i retning af, at det vil fortsætte et godt stykke ind i det nye år, siger den lokale mægler, der oplevede 27 % flere fremvisninger i december 2020 sammenlignet med 2019.

- Vi oplever fortsat stor interesse for de boliger, vi har til salg her i området, som der er stor interesse for fra vores mange købere, forklarer mægleren, der dog forventer, at den høje aktivitet vil tage af henover sommeren.

- Når vi kommer om på den anden side af sommerferien, bevæger vi os formentlig igen i retning af mere "normale" tilstande på boligmarkedet, og dermed vil der også være mere at vælge imellem for de boligsøgende, som sidste år har skullet være hurtige til at afslutte handlen, inden andre købere meldte sig på banen, vurderer den lokale mægler.

EDC Westermann har ikke umiddelbart en forventning om faldende boligpriser i det kommende år. Den store efterspørgsel og de mange gennemførte salg har medført et mindre samlet udbud af boliger til salg, lyder forklaringen.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk