27. januar 2021
Tidligt torsdag morgen kørte en mandlig bilist hele 169 km/t på Hovedvejen uden for Osted.
Tidligt torsdag morgen kørte en mandlig bilist hele 169 km/t på Hovedvejen uden for Osted.
Foto: Nana Reimers
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvidsbilist blitzet på Hovedvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvidsbilist blitzet på Hovedvejen
Opdateret 23. november 2020 kl. 12:56
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. november 2020 kl. 10:30

Øm: En mandlig vanvidsbilist troede måske, at han kunne træde speederen i bund uden konsekvenser på grund af det tidligere tidspunkt. Det kom han til at fortryde.

Klokken 04.43 torsdag morgen indledte Midt- og Vestsjællands Politi en hastighedsmåling på Hovedvejen uden for Osted mellem Rorup og Øm. Og blot fire minutter blæste den mandlige bilist forbi politiets udstyr med hele 169 km/t - mere end det dobbelte af den tilladte hastighed på 80 km/t.

Den grove forseelse betyder, at manden, der var på vej mod Roskilde, nu kan se frem til en klækkelig bøde såvel som en ubetinget frakendelse af førerretten.

- Det er vanvittigt at køre mere end det dobbelte af, hvad man må køre på stedet. Når man så samtidig tænker på, at det var en fugtig og blæsende morgen med småregn i luften, så sætter det bare endnu en streg under, hvor uansvarlig den kørsel er. Det kan gå rigtig galt, siger den fagansvarlige på ATK-sager hos Midt- og Vestsjællands Politi, Politiassistent, Claus Oster i en pressemeddelelse.

Politiets måling på stedet fortsatte frem til kl. 10.40. I løbet af de godt seks timer passerede i alt 3520 bilister, hvoraf 59 biler blev blitzet. Seks bilister kørte med en hastighedsoverskridelse på mere end 30 %, og kan foruden bøde forvente et klip i sagen.

Strækningen er et af de steder, som politiet i samarbejde med kommunen har udpeget som såkaldt fokusmålested, da der er registreret en høj gennemsnitshastighed, ligesom der er sket alvorlige ulykker på stedet.

Tip os


mcred@sn.dk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk