27. januar 2021
Lis og Gert Fredslund åbner atter stuen for gæster til deres julemarked. I år bliver det dog lidt anderledes. Arkivfoto: Susanne Helmo
Lis og Gert Fredslund åbner atter stuen for gæster til deres julemarked. I år bliver det dog lidt anderledes. Arkivfoto: Susanne Helmo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trygt julemarked midt i en coronatid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trygt julemarked midt i en coronatid
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. november 2020 kl. 06:08
Af Tomas Skov

Tølløse: Traditionen tro er der julemarked hos trædrejeren og hans kone på Gl. Skovvej 27 i Nyby ved Tølløse. Imidlertid har Gert og Lis Fredslund i år valgt at åbne hjemmet i mere end en enkelt weekend, så gæsterne bliver spredt mest muligt. Således kan man nu komme på besøg i Nyby fra kl. 10-16 den 28. og 29. november, hele uge 49 fra 13-16 samt i weekenden den 5. og 6. december.

Telt i haven
Parret sat et telt op i haven, så der er yderligere plads til udstillingen af træproduktionen i form af skåle, saltkar og julepynt, og Lis' kreationer inden for syning, strikning og hækling.

- Vi har engangsservice til kaffen, småkager i pose og brikjuice til børnene. Og så bruger vi selvfølgelig visirer og opfordrer gæsterne til at bruge mundbind, siger Lis Fredslund.

Ventekaffe
Selv om der i år er mere plads at brede sig på, vil parret sørge for, at der ikke kommer for mange ind på samme tid.

- Det kan være, man lige skal stå uden for og drikke en kop kaffe et øjeblik. Men hvis man er interesseret i at komme, er man vel også indstillet på at tilpasse sig. Vi har måttet tænke meget anderledes i år, men sådan er det jo for os alle sammen, siger Lis Fredslund.

Tip os


mcred@sn.dk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk