24. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tryghed og sikkerhed i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tryghed og sikkerhed i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. oktober 2018 kl. 09:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Niels Laasholdt og Carina Mentz bød velkommen ved mødet i starten af oktober, og fortalte om hvorfor de havde valgt at arbejde som Tryghedsambassadør.

Indbrud hos naboer, venner og i eget hus i december var udslagsgivende for, at Niels Laasholdt tog beslutningen om, at noget burde der gøres for begrænse antallet af tyverier, og meldte sig derfor som Tryghedsambassadør.

Indbrud flere steder
Carina Mentz har igennem flere år været formand for en af Boligselskabet Sjællands afdelinger, og derigennem været den, der har haft kontakt til Politiet i forbindelse med ballade i ungdomsboliger, hærværk og en bilbrand. Derefter blev Carina spurgt, om hun ville være Tryghedsambassadør, et tiltag Midt & Vestsjællands Politi startede op i foråret 2018. Flere politikredse i Danmark samarbejder nu også med lokale Tryghedsambassadører.

Tryghedsambassadørerne
Johnny Nielsen fra Midt & Vestsjælland Politi, fortalte på mødet om deres brug af Tryghedsambassadørerne: En nødvendig lokalt kontakt i forbindelse med vidensdelingen mellem borger og Politi.

Derudover fortalte Johnny Nielsen, om forskellige slags forbrydelser som indbrud, internet svindel og tricktyveri, samt konceptet Nabohjælp, som flere veje i byen nu har organiseret. For Johnny Nielsen var det vigtig at pointere, at antallet af indbrud var svagt faldende i Tølløse - men at et indbrud var et for meget for dem, det gik ud over.

Mødet sluttede med mange spørgsmål fra de fremmødte. En informativ aften med en god debat.

Gode råd fra tryghedsambassadørerne

Lås på begge sider af døren, gør det sværere at få den op

Lys for og bag på huset Undgå hækken bliver for højTilmeld Nabo hjælp på nabohjælp.dk Snak med din naboer, og hjælp hinandenTryg borger - tryg byAnmeldelser til Politiet: Akut ring 112, og andre henvendelser 114.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk