26. januar 2021
Trollerkorets 50 sangere fejrer korets 20 års jubilæum med en koncert fyldt med de sange, som koret har sunget gennem de sidste to årtier.
Trollerkorets 50 sangere fejrer korets 20 års jubilæum med en koncert fyldt med de sange, som koret har sunget gennem de sidste to årtier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trollekor fejrer jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trollekor fejrer jubilæum
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. maj 2019 kl. 07:18

Sæby: Lørdag den 11. maj klokken 14 fejrer Trollekoret 20 års jubilæum med en jubilæumskoncert i Sæby Kirke. Koret vil sørge for, at man udover at nyde musikken også får mulighed for, at købe en let tapas og et glas eller lign. som man kan tage med ind og nyde under koncerten.

I dag består det rytmiske kor med 20 år på bagen af næsten 50 korsangere fordelt på både sopran, alt, tenor og bas.

"Det er simpelthen så skønt at mærke, den energi vi giver hinanden, når vi mødes og synger," siger en glad formand for foreningen Sanne Poulsen.

Hun har selv været med i koret i samtlige 20 år. Navnet er dog først kommet til undervejs.

"Koret kom til at hedde Trollekoret, fordi vi engang var blevet hyret til en koncert på Sejerø. Dengang hed vi Bramsnæs Rytmiske Kor, men det kunne arrangøren ikke huske, da hun skulle lavet et opslag om koncerten på Sejerø. Hun havde fået kontakt til os via to medlemmer i koret, som ofte kommer på Sejerø. Den ene hedder Trolle, og så var hun kvik og kaldte koret for Trollekoret. Et unikt navn, som koret har holdt fast i lige siden, og heldigvis synger Trolle også stadigvæk med i koret," siger Sanne. Stærkt sammenhold

Korets nuværende dirigent, Ulrich Spahn Klausen, stiftede bekendtskab med koret for godt fem år siden. "Koret har et stærkt sammenhold og en god energi, hvilket er et fantastisk grundlag, når jeg gerne vil udfordre koret med en række af både gamle kendinge men også helt nye rytmiske sange, siger han.

Til jubilæumskoncerten er der sammensat et blandet program, som afspejler det repertoire koret har sunget gennem de sidste 20 år.

Tip os


mcred@sn.dk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk