22. august 2019
Retten i Roskilde sender tre mænd i fængsel for en lang række røverier.
Retten i Roskilde sender tre mænd i fængsel for en lang række røverier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd dømt: Røverier i Hvalsø og Store Merløse udløser 12 års fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd dømt: Røverier i Hvalsø og Store Merløse udløser 12 års fængsel
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. marts 2019 kl. 12:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø/Store Merløse: En serie af røverier begået i blandt andet Hvalsø og Store Merløse koster tre mænd i alt 12 et halvt år fængsel. Det har Retten i Roskilde afgjort torsdag.

De tre dømte begik ugerningerne i efteråret 2017 og frem til foråret 2018. De har alle siddet varetægtsfængslet siden oktober 2018.

En nu 24-årig mand fra Roskilde blev fundet skyldig i at have begået alle 15 røverier. Han blev idømt otte års ubetinget fængsel og udvist af Danmark for bestandigt. Han udbad sig betænkningstid i forhold til, om han ønskede at anke dommen.

En nu 25-årig mand fra Roskilde var tiltalt for at have begået seks røverier, men blev fundet skyldig i at have begået tre røverier og et hæleri. Han blev idømt halvandet års ubetinget fængsel og fik en betinget udvisning af Danmark. Han modtog dommen.

En nu 25-årig mand fra Høje-Taastrup var tiltalt i de ni af sagerne og blev fundet skyldig i at have begået syv røverier. Han blev idømt tre års ubetinget fængsel og fik en betinget udvisning af Danmark. Han modtog dommen.

"Jeg er tilfreds med dommen, særligt at retten valgte at følge anklagemyndighedens påstand for så vidt angår den 24-årige og fandt ham skyldig i alle 15 røverier og at udvise ham for bestandigt, hvilket afspejler alvorligheden i den kriminalitet han har begået " siger senioranklager, Tina Davidsen på vegne af anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk