21. september 2021
Der var endda overskud til at vinke til fotograferne i vejsiden, da en gruppe motionister og frivillige trodsede sommerregnen og varmede op til næste års Tour-besøg. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Der var endda overskud til at vinke til fotograferne i vejsiden, da en gruppe motionister og frivillige trodsede sommerregnen og varmede op til næste års Tour-besøg. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tour-optakt i silende regn: Unikt at vi får løbet til kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tour-optakt i silende regn: Unikt at vi får løbet til kommunen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. juli 2021 kl. 16:40
Af Holger Vincents

Lejre: I dag - fredag den 2. juli - er der præcis ét år til, at Tour de France besøger Lejre Kommune.

Det blev markeret fredag eftermiddag klokken 15.30, hvor et Lejre-felt bestående af godt 40 ryttere trodsede regnvejret og stævnede ud på et 18 kilometer langt ridt fra kommunegrænsen på Ledreborg Allé til Munkholmbroen. Selvsamme rute som Tour-feltet skal prøve kræfter med, når verdens største cykelløb gæster Danmark i 2022.

Blandt motionisterne fredag eftermiddag var både borgere, politikere og Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S). Også de frivillige fra foreningen Touren i Lejre, der sammen med kommunen stod bag fredagens testkørsel, sadlede op.

- Det er unikt, at vi får Tour de France til Lejre Kommune, og i det kommende år vil vi frivillige gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at det bliver en interessant begivenhed for både borgere og besøgende, fortalte Michael Brinch, formand for Touren i Lejre. En forening der er sat i verden for sammen med kommunen at bidrage til, at næste års Tour-besøg bliver en folkefest.

Det er undervejs på 2. etape fra Roskilde til Nyborg lørdag den 2. juli, at Tour de France-feltet kører gennem Lejre Kommune.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk