6. marts 2021
Sophia Nohr og Anders Emil Jensen fra Gl. Tølløse har sammen med en gruppe efterskoleelever skabt et viralt hit på de sociale medier. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Sophia Nohr og Anders Emil Jensen fra Gl. Tølløse har sammen med en gruppe efterskoleelever skabt et viralt hit på de sociale medier. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse-par går viralt med Adele-hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse-par går viralt med Adele-hit
Opdateret 17. februar 2021 kl. 10:51
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. februar 2021 kl. 05:56
Af Holger Vincents

Gl. Tølløse: Otte hjemsendte efterskoleelever, deres lærer og hans hustru har fået et vaskeægte viralt hit på Facebook. Fra hver deres plads på skærmen har de i fællesskab indspillet en helt særlig corona-udgave af Adeles nyklassiker 'Hello' for at sætte fokus på det afsavn danske unge fortsat gennemlever og samtidig sprede en smule lys under nedlukningen.

I skrivende stund har videoen, der er slået op på Gørlev Idrætsefterskoles facebookside, opnået hele 87.700 visninger, 1200 delinger og 191 kommentarer. En modtagelse der har overvældet parret bag videoen, efterskolelærer Anders Emil Jensen og hans hustru Sophia Nohr, der bor sammen i Gl. Tølløse.

- Det kom bag på os, at den er nået så langt ud, selvom vi godt havde på fornemmelsen, da vi lavede videoen, at vi havde ramt noget vigtigt, fortæller Sophia Nohr, der er sangerinde og har forfattet teksten og stået for korarrangementet, mens gemalen har produceret nummeret.

- Jeg tror, videoen har fået så meget opmærksomhed, fordi den tager fat i nogle følelser, der er meget relaterbare. Eksempelvis følelsen af at sidde isoleret derhjemme bag en skærm uden at have nogen at spejle sig i, uddyber Sophia Nohr.

Stolte over opbakningen
Udover at være blevet delt vidt og bredt på de sociale medier har corona-coveret af 'Hello' også fundet vej til både Aftenshowet og TV2 Øst. Senest har reportere fra ungdomsnyhederne Ultranyt meldt deres ankomst hos Anders Emil Jensen og Sophia Nohr i Gl. Tølløse.

Parret håber nu, at sangen kan indgyde håb i den resterende del af nedlukningen, indtil det en dag igen bliver muligt at samles rent fysisk om musikken.

- Vi er meget stolte over den bevægelse, sangen har skabt, og vi håber, at det på et tidspunkt bliver muligt at lave en genforeningskoncert, hvor vi kan mødes og synge allesammen, siger Sophia Nohr.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk