20. september 2021
Krede K & the Youngsters er: 
Marie Bahn (voc, kor), Lars Ulrik Preisler (voc), Krede K Damgaard (gui, voc), Lars Bang Andersen (sax), Søren Lundsgård (bas, kor), Brian Andersen (bas), Michael Engman (guitar), Carsten Frank (trommer)
gallery icon

Se billedserie

Krede K & the Youngsters er: Marie Bahn (voc, kor), Lars Ulrik Preisler (voc), Krede K Damgaard (gui, voc), Lars Bang Andersen (sax), Søren Lundsgård (bas, kor), Brian Andersen (bas), Michael Engman (guitar), Carsten Frank (trommer)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse Festival klar til at byde "indenfor"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse Festival klar til at byde "indenfor"

På lørdag er det 2. gang at den genoplivet Tølløse festival løber af stablen og programmet byder på både ny og gamle kendinge - endda gamle musikvenner som er mødtes for igen at spille på Tølløse Festivallen

Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. august 2018 kl. 14:00
Af Stina Lund

Tølløse Festivallen har forenet gamle spillevenner som for første gang i 10 år har været samlet – nu for at forberede sig til årets Tølløse Festival.
Krede K & the Youngsters lukker festivallen omkring midnat på lørdag.
Bag bandnavnet gemmer sig en række kendinge fra 80’erne og 90’ernes Tølløse Festivaller – så der er lagt op til et brag af en koncert.

Der er pudset nye og gamle sange af så man kommer til at høre: TV2, Gasolin, Dolly Parton, Peter Sommer, Rasmus Nøhr, Chuck Berry – men også en lille afstikker til det gamle Tølløseband: Woodstrup Jam, opkaldt efter landsbyen Udstrup nær St. Merløse. Woodstrup Jam spillede på en del Tølløse Festivaller i 90’erne, men også på festivaller i Jylland og i København og Holbæk.

I dag spiller folk i forskellige bands rundt om på Sjælland, men er nu samlet for at slutte årets festival af med et bang kl 23.30 på lørdag.
Bandet garanterer at musikken kommer langt ud over scenekanten, højt til loftet, stort smil på læberne og musik, der giver svingninger hele vejen hjem efter en god festivaldag.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk