15. oktober 2019
Alt, hvad de unge har fremstillet bliver solgt og overskuddet går til SOS-børnebyerne
Alt, hvad de unge har fremstillet bliver solgt og overskuddet går til SOS-børnebyerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dage ud af kalenderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dage ud af kalenderen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. november 2018 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Traditionen tro afholder Tølløse Privat- og Efterskole julemarked den første søndag i december 12:00 og 15:00 sælger eleverne ud af de mange produkter, de har fremstillet, og hele overskuddet går til SOS Børnebyerne.

- Vi har i år valgt, at pengene skal gå til SOS Børnebyerne, da vi mener, at deres arbejde med børn rundt omkring i verden, gør en kæmpe forskel - og fordi vores elever har mulighed for både før og bagefter at følge med i, hvad pengene bliver brugt til. Vi kan med de midler, vi plejer at samle ind, støtte og hjælpe rigtigt mange børn. De seneste par år har vi sendt mellem 50.000 og 65.000 kroner af sted til forskellige formål, siger forstander Henrik Kristiansen og fortsætter:

- Det er virkeligt opmuntrende, at det kan lade sig gøre at rejse sådan et beløb gennem et par dages koncentreret indsats af lærere og elever.

Tølløse Privat- og Efterskole hiver to dage ud af kalenderen for at arbejde og producere ting, der kan sælges på julemarkedet. I år kan man blandt andet købe et nyfældet juletræ med hjem, man kan købe forskellige lækkerier til julebordet, finde den perfekte julegave blandt de mange kreative nips, smykker og pynt, eleverne har fremstillet.

- Det skal også være en sjov oplevelse at komme til vores julemarked, så vi har også forskellige aktiviteter, man kan prøve, fortæller Henrik Kristiansen, i år har vi for eksempel gang i vores e-sport-lokale, der bliver julemusik- og sang, der er oplevelser af den uhyggelige slags i vores teaterhus, og der kan købes nyt profilbillede til de sociale medier.

Der er selvfølgelig også masse af juleguf, og som altid er der snegaranti til julemarkedet på Tølløse Privat- og Efterskoler.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk