28. marts 2020
Thomas Stokholm er valgt til ny oldermand i Osted Bylaug. Han har i to perioder været medlem af Lejre Kommunalbestyrelse., og er derudover formand for Midtsjællands vandforsyning.
Thomas Stokholm er valgt til ny oldermand i Osted Bylaug. Han har i to perioder været medlem af Lejre Kommunalbestyrelse., og er derudover formand for Midtsjællands vandforsyning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas Stokholm er ny oldermand i Osted Bylaug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Stokholm er ny oldermand i Osted Bylaug
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. februar 2020 kl. 15:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Osted: Oldermanden Hans Larsen bød velkommen til 51 medlemmer under Osted Bylaugs årsmøde fredag den 7. februar. Mødet begyndte med fællessang og derefter fællesspisning, hvor Ole og Ane Sofie Hansen stod for den traditionelle 'Bylaugsgryde', og Bylaugets medlemmer spiste med god appetit.

Den gamle købmand fra Lejre, Peter Vestergaard, fortalte om opstarten på Dan missionens genbrugsbutik i Osted, hvorefter Oldermand Hans Larsens gav sin beretning.

Blandt meget andet fortalte Hans Larsen om arbejdet med at finde en ny oldermand og ny bestyrelse. Det blev dannet et udvalg, der bestod af bestyrelsen, Anders Bredsdorff fra Bylauget og Geert Aagaard Andersen fra Mannerup landsbylaug.

Udvalget blev enige om at et fremtidigt Bylaug skal have en bredere struktur og en forbindelse ud til de andre foreninger i Osted-området.

Til ny Oldermand blev foreslået Thomas Stokholm, som også blev valgt. Thomas Stokholm har boet i Osted i omkring 20 år og har i to perioder været medlem af Lejre Kommunalbestyrelse. Han er derudover formand for Midtsjællands vandforsyning.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk