28. juli 2021
Chalao Chuamak laver Pad Thai og Kao pad i køkkenet, og Michael Jensen passer job og det forretningsmæssige i Thai Family Take Away.
gallery icon

Se billedserie

Chalao Chuamak laver Pad Thai og Kao pad i køkkenet, og Michael Jensen passer job og det forretningsmæssige i Thai Family Take Away.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thaimad i Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thaimad i Hovedgaden
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. juni 2021 kl. 07:26
Af Tekst og foto: Tomas Skov

Hvalsø: Ægteparret Michael Jensen og Chalao Chuamak fandt hinanden i 2010, og slog sig ned i Hvalsø, hvor Michael er født og opvokset, året efter. Da Chalao har erfaring fra restaurationsbranchen i både Malmø og København fandt de det begge nærliggende at åbne et spisested sammen. Drømmen blev en realitet i marts i år med åbningen af restauranten Thai Family Take Away på Hovedgaden 8 i Hvalsø, og trods corona-begrænsninger er det gået over al forventning.

- Det gik faktisk hurtigere, end vi kunne følge med til, så vi var nødt til at gøre nogle ting anderledes efterfølgende, fortæller Michael Jensen.

Klar rollefordeling
På grund af restriktionerne har de endnu kun solgt et uddrag fra menukortet ud af huset, men efter sommerferien ser de frem til at åbne restauranten for op til 30 spisende gæster i de helt nyrenoverede lokaler.

Rollefordelingen er klar: Chalao tager sig af køkkenet, mens Michael tager sig af det forretningsmæssige. Han kommer dog også til at indgå som tjener, når de lukker op for spisende gæster sidst i juli - og så passer han i øvrigt fortsat sit job ved DSB i København. På hjemmefronten passer Chalao så deres i alt fire børn, hvoraf de to sidst ankomne er produceret i fællesskab.

Hvad restauranten angår har ingen af dem langt til arbejde, eftersom de bor i lejligheden ovenpå.

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk