17. juli 2019
Tre gange i løbet af 2019 er der mulighed for at spise middag med de folkevalgte i Lejre Kommune.
Tre gange i løbet af 2019 er der mulighed for at spise middag med de folkevalgte i Lejre Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tallerkentræf: Kom til fællesspisning med politikerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tallerkentræf: Kom til fællesspisning med politikerne
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. februar 2019 kl. 10:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: "Man taler så godt sammen over et måltid. Derfor arrangerer kommunalbestyrelsen i år tre fællesspisninger. Vi vil gerne gøre afstanden mellem borgere og politikere endnu mindre", fortæller Lejre Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen.

Den første af årets tre fællesspisninger finder sted den 12. marts i Karleby Forsamlingshus. Her er plads til godt 100 spisende gæster, og borgmesteren håber, at mange vil tage imod invitationen. Alle er velkomne, uanset hvor i kommunen de bor.

"I forvejen møder jeg jo mange borgere i hverdagen. Både i arbejdstiden, og når jeg i fritiden kommer rundt i kommunen. Det fører ofte til gode og inspirerende samtaler. Nu vil vi i kommunalbestyrelsen gerne sætte det lidt mere i system, for vi tror, at den uformelle dialog kan være med til at gøre Lejre Kommune endnu bedre. Som politikere får vi bedre føling med, hvad borgerne er optagede af, og forhåbentlig får borgerne også glæde af mødet. Det er en god lejlighed til at diskutere, hvad der optager os hver især".

Fællesspisningerne foregår under overskriften "Tallerkentræf - kom til fællesspisning med politikerne".

De tre middage bliver helt uformelle og uden dagsorden. I løbet af aftenen vil politikerne flytte lidt rundt mellem bordene, så flest muligt får lejlighed til at udveksle synspunkter.

Middagene ligger i god tråd med sidste års anbefalinger fra kernevelfærdsudvalget. Her var der blandt andet fokus på det fælles ansvar, som borgere, politikere, foreninger og virksomheder har for udviklingen i kommunen.

"Det forudsætter jo, at vi kender hinanden og taler sammen. Og jeg tror, at sådan en middag kan skabe forbindelser og ideer, som ikke altid opstår i mere formelle sammenhænge", uddyber Carsten Rasmussen.

I kølvandet på kernevelfærdsudvalgets anbefalinger har borgerne i Lejre Kommune fået mulighed for at stille forslag til kommunalbestyrelsen, og det har der været en overvældende interesse for.

"Vi er en kommune med virkeligt engagerede borgere. Derfor tror jeg også, at fællesspisningerne bliver både livlige og inspirerende", siger borgmesteren.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk