14. oktober 2019
De sang af hjerternes lyst, selv om det var så koldt.
gallery icon

Se billedserie

De sang af hjerternes lyst, selv om det var så koldt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt på jul: ... og der blev lys i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt på jul: ... og der blev lys i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. november 2018 kl. 09:03
Af Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Der blev sendt tak til Fælleskab Tølløse og Tølløses Lokalforum, da borgmester Christina K. Hansen holdt tale ved No. 1 i søndags.

Årsagen var selvfølgelig, at juletræet skulle tændes og først var der budt til gløgg og æbleskiver inden for, hvor frivillige holde æbleskiverne lune, mens andre tog sig af at holde gløgggryden i kog. Man så rigtigt, hvor meget fællesskabet betyder i Tølløse. Der var ikke plads til alle gæsterne, så nogen måtte indtage ælbeskiverne udenfor i bidende kulde.

Og udenfor stod også andre tålmodigt ventende, lige som orkesteret fra Sejergaardsskolen ledet af den utrættelige musikskoleleder Holger Beck løftede stemningen med sang og musik.

Tusind tak til de lokale
Borgmester Christina K. Hansen takkede, fordi hun måtte komme og være med til juletræstændingen. Hun talte om vigtigheden af at holde sammen i de mindre samfund, og hvor tydeligt hun netop så det i Tølløse, hvor No 1 dannede rammen om mange tiltag.

Borgmesteren talte også om den årlige tradition med at samles om juletræet, der stammer tilbage fra 1800-tallet, ind til amerikarne begyndte at blande sig og så kom der lys på træet.

- jeg bor selv i Holbæk by, men jeg har valgt at være her i Tølløse og jeg må indrømme, at jeg elsker jul, men borgmesteren opfordrede også til, at man stoppede op og tænkte og sluttede af med at sige: når vi tænder lyset på træet, skal vi også tænke på, at vi går lysere tider i møde.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk