26. juli 2021
Bigårdens El & Alarm i Kirke Hyllinge kan for første gang kalde sig for gazellevirksomhed. Titlen glæder indehaver Kenn Rasmussen. Privatfoto.
Bigårdens El & Alarm i Kirke Hyllinge kan for første gang kalde sig for gazellevirksomhed. Titlen glæder indehaver Kenn Rasmussen. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv gazeller i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv gazeller i Lejre
Opdateret 12. januar 2021 kl. 14:43
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. januar 2021 kl. 15:08
Af Holger Vincents

Lejre Kommune: Det kan godt være, at corona har gjort 2020 til et surt år for mange af landets virksomheder. Men midt i krisen, er der også erhvervsdrivende, der kan kippe med flaget. Det er tilfældet hos syv virksomheder i Lejre Kommune, der er blandt vinderne af dagbladet Børsens gazellepris. En hæder der hvert år tilfalder de virksomheder, der formår at fordoble omsætningen henover en fireårig periode.

At Lejre i år kan prale af syv gazeller udløser brede smil blandt de lokale politikere.

- Det er en kæmpe glæde, at vi har virksomheder, der klarer sig så godt, siger Grethe Nørtoft Saabye (K), formand for Udvalget for Erhverv og Turisme.

- Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at vi har stærke virksomheder i Lejre Kommune. De bidrager positivt til økonomien og skaber arbejdspladser, fortsætter udvalgsformanden, der samtidig hæfter sig ved, at de syv vindere repræsenterer vidt forskellige brancher.

Prisvinder: Det lykkedes

Blandt årets prismodtagere er sikringsfirmaet Bigårdens El & Alarm Teknik Aps i Kirke Hyllinge, der modtager gazelleprisen for første gang.

- Vi kan bruge den her pris til at sige, at nogle af de indsatser og målsætninger, vi har sat os for, er lykkedes, lyder det fra indehaver Kenn Rasmussen.

Han tilskriver først og fremmest fremgangen, at det er lykkedes Bigårdens El & Alarm Teknik at udvide samarbejdet med alarmproducenten Verisure.

- Henover de seneste tre år har vi udvidet partnerskabet og i den forbindelse overtaget nogle større distrikter. Det har både givet flere private kunder og meget mere erhverv, forklarer Kenn Rasmussen, der startede virksomheden tilbage i 2007.

I dag tæller Bigårdens El & Alarm Teknik udover indehaveren selv 25 ansatte. Mange er stemplet ind i takt med, at virksomheden har sat turbo på væksten og kurs mod gazelleprisen.

- Jeg vil tro, at vi i løbet af de seneste to år har fordoblet antallet af medarbejdere, vurderer Kenn Rasmussen.

Fakta: De Syv Lejre-vindere af Børsens gazellepris

Bigårdens El & Alarm Teknik Aps Kirke Hyllinge
Ingeman Maskinfabrik A/S Gevninge
Hardwood Partners Aps Hvalsø
C5 VVS-Teknik A/S Gevninge
C7 Consulting A/S Kornerup
Handicapformidlingen Aps Hvalsø
HCC Vej og Park Aps Lejre

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk