28. februar 2020
Susanne Helmo takker af efter sammenlagt 14 år på Midtsjællands Folkeblad. Foto: Holger Vincents.
Susanne Helmo takker af efter sammenlagt 14 år på Midtsjællands Folkeblad. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Susanne Helmo takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Susanne Helmo takker af
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. november 2019 kl. 13:33
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Efter to perioder og sammenlagt imponerende 14 år på Midtsjællands Folkeblad, mener Susanne Helmo, at det er tid til at tage hul på en ny fase af sit arbejdsliv med plads til mere frihed i hverdagen.

Den mangeårige Folkebladet-journalist fratræder derfor sin stilling og har sidste dag på Mediecentret tirsdag den 19. november.

"Det er vemodigt at stoppe efter at have været tæt på et område og de mennesker, der lever her, i så mange år. Samtidig har jeg en stor lyst til at gribe mit arbejdsliv an på en ny og mere fleksibel måde", fortæller Susanne Helmo.

Fremover vil den erfarne journalist derfor arbejde som freelance-skribent for lokale virksomheder og andre, der har brug for en kommunikativ håndsrækning.

"Med mit kendskab til området, og de mange kontakter jeg har knyttet gennem årene, ser jeg med spænding frem til at prøve kræfter med livet som selvstændig", forklarer hun.

Både bladchef og direktør på Mediecentret Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad, Klaus W. Rasmussen, og lokalredaktør, Holger Vincents, benytter lejligheden til at takke Susanne Helmo for mange års tro tjeneste.

"Det er helt på sin plads at sige tak til Susanne for den indsats, hun har ydet gennem en lang årrække. Samtidig er det værd at huske på, at som Susanne selv siger, så forsvinder hun ikke fra bybilledet, men vil fortsat stå til rådighed med sin erfaring og ekspertise for det store netværk, hun har opbygget gennem årene", siger Holger Vincents.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk