13. august 2020
Ebbe Kring opfordrede til at møde op til hans brunch­arrangement om fredagen
gallery icon

Se billedserie

Ebbe Kring opfordrede til at møde op til hans brunch­arrangement om fredagen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort rykind i Aktivitetshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort rykind i Aktivitetshuset
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. september 2018 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag var der åbent hus i Aktivitetscenteret, hvor de forskellige afdelinger viste, hvad de kunne byde på og Baggårdens Bolcher underholdt

Tekst og foto: Susanne Helmo
Tølløse: Det var næsten umuligt at klemme en ekstra plads ind, da der var åbent hus i Aktivitetscenteret i fredags.

Traditionen forekommer hvert år og de forskellige afdelinger, der benytter Aktivitescenteret viser, hvad man har mulighed for at gå til eller deltage i.

Formanden for Brugerrådet, Erik Jensen, bød velkommen og glædede sig over nyheden om at danse zumba og så var det jo muligt, at man kunne undgå den hjertestarter, som huset er blevet lovet, sagde han muntert.

- og så vil jeg gerne takke alle tovholderne for deres aktive medvirken til dagens gennemførelse med præsentation af deres aktiviteter og håber på en hyggelig eftermiddag for alle, fortsatte Erik Jensen.

Der blev serveret æblekage og kaffe og et glas vin til dem, der ønskede det og grupperne var ihærdige med at fortælle om, hvad der foregik i de enkelte afdelinger.

Brunch og Zumba
Ebbe Kring slog et slag for nyheden om at arrangere brunch nogle fredage i efteråret. Det står han for og opfordrer derfor til, at man deltager i det. Det er åbent for alle brugerne. Desuden starter der et nyt Zumbahold for + 60-årige om onsdagen, hvilket også foregår i Aktivitetscenteret.

Vi tilsiddesætter alt
Læsekredsen består af otte aktive bogelskere og er startet for 40 år siden af Esther Rasmussen, der i den hedengangne Tølløse kommune, startede læsekredsen i Soderup-Eskilstrup. Den gang havde Ester Rasmussen og hendes mand John også Bukkerup bymuseum.

Ester Rasmussen er i dag 92 år og hendes sidemand denne dag, Minna Fruerlund fortæller, at de nærmest gerne tilsidesætter fødselsdage og mærkedage for at deltage i deres læsekredsdag.

- og det kan jo godt være en god bog, selv om man ikke bryder sig om personerne, siger Minna lavmælt.

Ester Rasmussen opfordrer andre, der er interesseret i at starte en læsekreds til at kontakte hende, for hun vil gerne give gode råd om det. Til gengæld kan de ikke være flere i læsekredsen i Aktivitetshuset, for begge er enige om, at man ikke skal være flere end de otte.

Kreaklub og gymnastik
Gymnastikken er et stort hold på omkring 45-50 personer og de mødes to gange om ugen for at røre sig og holde sig i form og nu kommer zumbaholdet også til, så der er mulighed for at blive sundere.

Kreaklubben består af ca 25 damer, der fremstiller mange fine hjemmegjorte ting, om det er hæklerier, syede eller strikkede ting. De sælger også mange af de fine ting, som hænger på væggen i Aktivitetscentret. Kreaholdet mødes om torsdagen og der er plads til flere. I gennemsnit bruges aktivitetscentret af over 350 brugere om ugen.n

Tip os


mcred@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk