17. september 2019
Henrik Kristiansen, forstander på Tølløse Privat- og Efterskole, havde i sidste uge æren af at tage første spadesstik til skolens nye samlingssal.
Henrik Kristiansen, forstander på Tølløse Privat- og Efterskole, havde i sidste uge æren af at tage første spadesstik til skolens nye samlingssal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort byggeri igang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort byggeri igang
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. marts 2019 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Onsdag 20. marts tog Tølløse Privat- og Efterskoles forstander, Henrik Kristiansen, første spadestik til en 10 måneders byggeperiode, der munder ud i en helt ny samlingssal.

"Vi har længe ønsket os en samlingssal, hvor der faktisk er plads til alle elever og med flere anvendelsesmuligheder end vores nuværende sal", siger Henrik Kristiansen og fortsætter: "Vi har været igennem en længere proces, hvor vi skulle finde ud af, hvordan vi vil udvikle skolen, og vores samtaler endte tit med samlingssalen. Byggeriet vil ud over selve salens muligheder også betyde, at vi kan flytte skolens bibliotek til større lokaler, der bliver flere åbne pladser til gruppearbejde og flere grupperum", siger forstanderen i en pressmeddelelse.

Byggeriet er sat til at vare omkring 10 måneder, og står derfor færdigt i starten af 2020.

Skolens pedel, Søren Bundgaard, er manden med styr på byggeriet og de mange ændringer, de medfører.

"Vi skal hele tiden udvikle vores rammer, så vi kan tilbyde den mest optimale undervisning. Og med byggeriet kan vi tilbyde forbedrede rammer, som pædagogisk giver os de muligheder vi ønsker, ikke bare her og nu, men også i de kommende år", siger Søren Bundgaard.

Skolen oplyser, at byggeriet er planlagt så der tages hensyn til den normale undervisning og forsommerens eksamener.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk