13. april 2021
Der blev uddelt store bøder, da Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte en hastighedskontrol i Kirke Såby.
Der blev uddelt store bøder, da Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte en hastighedskontrol i Kirke Såby.
Foto: Nana Reimers
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store bøder på vej til bilister efter fartkontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store bøder på vej til bilister efter fartkontrol
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. marts 2021 kl. 12:47

Det var tilsyneladende med god grund, at en borger i lokalområdet havde henvendt sig til Midt- og Vestsjællands Politi med ønsket om at få gennemført en fartkontrol på Bjergskovvej i Kirke Såby.

Tidligt onsdag morgen mellem klokken 5.30-8.30 var politiets fotovogn på plads langs skolevejen, hvor hastighedsgrænsen er 50 km/t. Og i løbet af de tre timer, vognen holdt parkeret, blev 33 bilister blitzet ud af de i alt 393, der passerede fotofælden.

Ti bilister kørte mere end 30 procent for stærkt og står nu til både en bøde og et klip.

To trådte så hårdt på speederen, at de landede i deres helt egen kategori. De kørte henholdsvis 84 km/t og 90 km/t og overskred dermed hastigheden med mere end 60 %. Det betyder, at de udover bøder på mellem 3.500-4.500 kroner plus 500 kroner pr. næse til offerfonden, nu står til en betinget frakendelse og skal op til en ny teoriprøve og køreprøve, hvis de vil beholde kørekortet.

Politiet oplyser, at de jævnligt gennemfører fartkontroller på strækningen ved Kirke Saaby Skole, og at onsdagens kontrol kun har bekræftet behovet for at sende fotovognen på arbejde i området.

Borgeren der havde anmodet om fartkontrollen på Bjergskovvej havde benyttet sig af 'Bestil en betjent' på politiets hjemmeside.

Tip os


mcred@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk