24. januar 2021
Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) holdt tale ved indvielsen af den nye multibane i Merløse torsdag den 14. maj. Her taler borgmesteren med fodboldformand Heino Sørensen. 

Foto: Peer Christensen
gallery icon

Se billedserie

Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) holdt tale ved indvielsen af den nye multibane i Merløse torsdag den 14. maj. Her taler borgmesteren med fodboldformand Heino Sørensen. Foto: Peer Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store Merløses multibane indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store Merløses multibane indviet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. maj 2020 kl. 06:59

Store Merløse: Torsdag den 14. maj tog børn fra 4. klasse den nye multibane i Merløse i brug, efter borgmester Christina Krzyrosiak Hansen i sin tale havde sagt tak for frivilliges arbejde gennem otte år.

Fire frivillige i Styregruppen bag Meget Mere Merløse satsede vildt, da de underskrev en kontrakt med firmaet UNO om at få bygget en multifunktionel aktivitetsbane med et underlag lavet af genbrugsgummi fra gamle Nike sko.

Multibane til millioner
Fodboldformand Heino Sørensen, gymnastikformand Carina Ipsen, landskabsarkitekt Per Toft og den radikale politiker, tidligere håndboldtræner Solvej Pedersen tog chancen og sagde ja til et byggelån på 450.000 kroner for at kunne få banen til en værdi af 1.750.000 kroner etableret. Dertil er der ydet frivillig arbejdskraft for omkring 350.000 kroner.

Mange muligheder
Støtte fra Nordea Fonden, Lokale og Anlægsfonden, DIF/DGIs Foreningspulje, Holbæk Kommune, St. Merløse Bylaug og Lokalforum, Merløse Fritidscenter, Lions Club Tølløse, Sparekassen Sjælland Fonden, Hundredemandsforeningen og husstandsindsamlinger gjorde det muligt at etablere én af de mest lækre multibaner i Holbæk Kommune.

Den nye bane har både basketbaner, store og mindre mål til floorball, fodbold, hockey og håndbold, en tribune som kan bruges til scene, handicapindgange, et underlag der inviterer til afslapning, yoga, stolegymnastik og alle mulige andre former for aktiviteter og aktivitetsvægge med mulighed for at høre musik og meget andet.

Hjælp til lånet
Målet gennem mere end otte år er nået ved masser af lokale borgeres hjælp og frivillighed. Den sidste indsats iværksættes snart, når der skal skaffes økonomi til tilbagebetaling af lånet. Det vil ske gennem forskellige støttemuligheder hos Holbæk Kommune og fonde, indsamling hos borgere og erhvervsliv og igangsættelse af diverse aktiviteter.

Banen åbnes for alle den 24. juli, hvor foreningsaktiviteter kan have fortrinsret på visse tidspunkter, men ellers er det bare at gå i gang og blive aktiv.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk