8. juli 2020
Der er masser aktiviteter i vente for børn og unge denne sommer i Lejre Kommune. Foto: Colourbox.
Der er masser aktiviteter i vente for børn og unge denne sommer i Lejre Kommune. Foto: Colourbox.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor guide til en sjov hjemme-ferie: Masser af aktiviteter for børn og unge i Lejre Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor guide til en sjov hjemme-ferie: Masser af aktiviteter for børn og unge i Lejre Kommune
Opdateret 26. juni 2020 kl. 10:02
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. juni 2020 kl. 13:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: En vifte med over 50 forskellige aktiviteter for enhver smag og interesse. Sådan lyder årets sommerferie-tilbud til børn og unge i Lejre Kommune.

Det er kommunen, der netop har offentliggjort det bredspektrede katalog, der er udarbejdet i samarbejde mellem det frivillige foreningsliv, kulturaktører, kulturinstitutioner og Lejre Kommune.

- Vi modtog bevillingen for mindre end 14 dage siden. Vi tog meget hurtigt kontakt til de frivillige foreninger og kulturaktører, og ved fælles hjælp har vi på meget kort tid fået sammensat et virkelig alsidigt katalog af aktiviteter, siger borgmester Carsten Rasmussen (S) i en pressemeddelelse.

De mange tilbud er blevet til via regeringens sommerpakke, som skal sikre, at børn og unge får en god ferie på trods af corona-krisen. En pakke der har udløst 1,1 millioner kroner til aktiviteter i Lejre Kommune.

Alle tilbuddene er gratis, og de er med til at sørge for, at alle børn og unge får den bedst mulige sommer med mulighed for at deltage i sjove og anderledes aktiviteter.

- For rigtig mange børn og unge har det været en lang og sej tid under nedlukningen. Jeg er sikker på, at mange trænger til igen at opleve fælleskabet sammen med andre børn, og det bliver der rig mulighed for med det her flotte katalog, siger Carsten Rasmussen.

Find aktiviteterne på oplevlejre.dk

Sommerferiekataloget ligger allerede nu på www.oplevlejre.dk og spænder vidt: Fra overnatninger i skovene til vandre- og kanoture, sommergolf, svømmeoplevelser og forskellige sportcamps. Her er også håndbold, basketball, floorball eller fodbold, og er man til e-sport, science eller praktisk matematik i naturen, er der også muligheder her.

Der er også mulighed for at tage hele familien med til mange forskellige børneteaterforestillinger, som bliver opført forskellige steder i kommunen. De sidste to uger af sommerferien lægger kommunens SFO'er hus til kunst- og kreaworkshops, hvor alle er velkomne til at deltage - også selv om man ikke går i SFO. Og hvis man er til teater og musical, er det muligt at fordybe sig en hel uge i kunsten at stå på en scene sammen med andre teaterglade børn og unge.

Oplevelserne ligger i tidsrummet uge 27 - til uge 33.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk