26. juni 2019
En pose pengeer på vej til Lejre Bibibliotek og Arkiv, der sammen med Hvalsø Skole har modtaget en donation fra Kulturministeriet.
En pose pengeer på vej til Lejre Bibibliotek og Arkiv, der sammen med Hvalsø Skole har modtaget en donation fra Kulturministeriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor donation fra ministerium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor donation fra ministerium
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. februar 2019 kl. 06:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Hvalsø Skole og Lejre Bibliotek & Arkiv ønsker sammen at skabe et læselystlaboratorium der kan skabe en ny vej til læsning der ikke - så at sige - folder bogen ud indefra, men derimod opsøger koblingen til de fortællinger, det omgivende samfund skaber udefra.

arrow Læs også: Cykeleliten krydser klinger i Tølløse

Og mandag den 4. februar fik de så besked fra Kulturministeriet om, at de er tildelt 70.000 kr. til ideen.

Skal udvikle biblioteker
Pengene kommer fra en pulje, der sigter mod udvikling af folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre inden for nærmere definerede indsatsområder, der fastsættes fra år til år.

Slots- og Kulturstyrelsen har denne gang modtaget og behandlet i alt 64 ansøgninger, hvoraf 26 projekter har modtaget støtte. Projekterne fordeler sig geografisk over hele Danmark, så danskere i alle aldre og over hele landet kan nyde godt af de nye spændende og oplevelsesorienterede formidlingstiltag.

Baggrunden
Sammen med formanden for KLs udvalg for kultur, erhverv og plan, Leon Sebbelin, lancerede kulturminister Mette Bock i efteråret 2018 en åben debat om fremtidens bibliotek. Debatten danner afsæt for en drøftelse med biblioteksbranchen og kommunerne om, hvordan fremtidens biblioteker skal udvikle sig.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk