17. oktober 2021
Det blev Klaus W. Rasmussen (tv.), der vandt konkurrencen om det nye logo til Lejre Støtteforening. Her ses han sammen med Jørgen Fangel Jensen, der er en del af bestyrelsen i foreningen.
Det blev Klaus W. Rasmussen (tv.), der vandt konkurrencen om det nye logo til Lejre Støtteforening. Her ses han sammen med Jørgen Fangel Jensen, der er en del af bestyrelsen i foreningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støtteforening får nyt logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støtteforening får nyt logo
Opdateret 04. februar 2021 kl. 12:03
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. februar 2021 kl. 10:47

Lejre: I juni ændrede LIF Forældre- og Støtteforening navn til Lejre Støtteforening samtidig blev formålet ændret, så de nu giver støtte til børne- og ungdomsarbejdet i foreninger i Lejre, som har hjemsted i Allerslev og Rorup sogne.

Lejre Støtteforening er central i arbejdet med at give børn og unge i disse foreninger oplevelser, aktiviteter og udviklende samvær, som mange børn og unge tager med sig resten af livet.

Foreningerne kan fx søge om støtte til spilledragter, stævner, specielle turneringer, deltagergebyr men også til sociale aktiviteter. I særlige tilfælde ydes der også tilskud til rekvisitter, inventar og lignende.

Triumf og bevægelse
I 2019 havde Lejre Støtteforening indtægter for omkring 160.000 kroner. Indtægter der kommer ved hjælp fra de mange frivillige fx ved arrangementer på Ledreborg Slot, men også fra det netop overståede julelotteri hvor man kunne købe lodder i Brugsen i Lejre.

I december søgte foreningen forslag til det nye logo, og den præsenterer nu både logo og vinderen, som for det valgte forslag fik et gavekort på 500 kroner til Dagli'Brugsen i Lejre. Nu er vinderen fundet, og det blev Klaus W. Rasmussen, der er tidligere direktør i Mediecentret Lejre Lokalavis og Midtsjællands Folkeblad.

- Logoet signalerer begejstring, jubel, triumf, aktivitet, bevægelse, små og store børn samt det at give og få. Alt sammen ord der kan indeholdes i Lejre Støtteforenings formål, lyder det blandt andet i foreningens vurdering.

Tip os


mcred@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk