23. september 2019
Køber du en kop Børnekaffe på en Circle K tankstation, støtter du Børnetelefonen.
Køber du en kop Børnekaffe på en Circle K tankstation, støtter du Børnetelefonen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støt Børnetelefon via børnekaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støt Børnetelefon via børnekaffe
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. januar 2019 kl. 10:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børns Vilkår har i samarbejde med Circle K lanceret en 'Børnekaffe', som skal samle penge ind til at udvide BørneTelefonens åbningstider. Hver dag ringer 327 børn nemlig forgæves efter støtte fra en voksen.

Langt fra alle børn i Danmark har en god start på dagen. Derfor introduceres nu 'Børnekaffe' i butikkerne på alle Circle K's servicestationer, der gennem salget skal muliggøre, at BørneTelefonen hos Børns Vilkår kan holde morgenåbent.

1 million til BørneTelefonen
For hver kop solgt Børnekaffe går der 5 kroner til at udvide BørneTelefonens åbningstid, hvoraf kunden betaler 2,5 kroner og Circle K fordobler beløbet. Målet er at samle en donation på minimum 1 millioner kroner til det velgørende formål, og beløbet er allokeret til at kunne udvide BørneTelefonens åbningstider i morgentimerne.

Et treårigt samarbejde skal sikre morgenåbent på Børnetelefonen. Salget af Børnekaffe indgår som et af flere initiativer i et treårigt samarbejde mellem Circle K og Børns Vilkår, der skal sikre, at børn kan få hjælp på BørneTelefonen før skoletid.

- Circle K er med til at sikre, at flere børn kan få en god start på dagen, og det er vi taknemmelige for. Alle børn har brug for en voksen, der lytter og hjælper, når tilværelsen er svær, siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk