25. september 2020
En ung mand fra Tølløse er sigtet for tyveriet.
En ung mand fra Tølløse er sigtet for tyveriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjålne entreprenørmaskiner fundet i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjålne entreprenørmaskiner fundet i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. april 2020 kl. 15:09

Tølløse: En ung mand fra Tølløse forsøgte forgæves at undslippe politiet tirsdag aften, efter ordensmagten havde modtaget oplysninger om, at manden havde stjålne entreprenørmaskiner stående på sin landejendom.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen lidt efter klokken 22 og kørte til den 26-årige mands adresse. Her fandt politiet to maskiner - en gravemaskine og en tromle, som var blevet stjålet fra en byggeplads i henholdsvis Birkerød og i Hvidovre tidligere på måneden.

Betjentene henvendte sig ved landejendommens stuehus, hvor den mandlige beboer i første omgang ikke blev truffet hjemme. En hundepatrulje, som stod klar på bagsiden af ejendommen fik dog fat i den mistænkte, der havde forsøgt at gemme sig i et udhus, men blev opdaget, da han forsøgte at snige sig væk.

Den 26-årige blev anholdt og sigtet for tyveriet af maskinerne, der blev beslaglagt med henblik på udlevering til rette ejer. Manden blev taget med på stationen til afhøring,og dernæst sat bag tremmer, imens anklagemyndigheden vurderede, om der er grundlag for at fremstille den 26-årige i grundlovsforhør. Manden er mistænkt i en lignende sag om tyveri fra en byggeplads i Jylland.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk