18. november 2019
Der blev, trods masser af regn, spillet på fodbold på idrætsanlægget i Kirke Hyllinge lørdag eftermiddag. Her er det klubbens U13-hold i de rødstribede bluser, der møder Sorø. 

Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Der blev, trods masser af regn, spillet på fodbold på idrætsanlægget i Kirke Hyllinge lørdag eftermiddag. Her er det klubbens U13-hold i de rødstribede bluser, der møder Sorø. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stævne kæmpede en brav kamp mod uvejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stævne kæmpede en brav kamp mod uvejret
Opdateret 18. juni 2019 kl. 10:22
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 18. juni 2019 kl. 10:02
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Hyllinge: Lørdagens Stor-kamp-dag i Kirke Hyllinge Idrætsforening blev en bask omgang for det gæve fodboldfolk, der blev sat på prøve af heldagsregn og periodevis kraftig torden.

Uvejret betød, at store dele af dagens planlagte kampprogram måtte aflyses. Inden de mørke skyer for alvor trak sig sammen over idrætspladsen lykkedes det dog at få sendt klubbens yngste spillere (U6-U9) i kamp, mens KHIF's veteraner og oldboys kunne indtage grønsværen senere på eftermiddagen, efter det værste var drevet over.

"Konceptet ved Stor-kamp-dag er, at alle klubbens årgange skal i kamp", fortæller Henrik Skovbo Clemensen, træner i KHIF og blandt initiativtagerne til Stor-kamp-dag.

Selvom det ikke lykkedes at gennemføre samtlige planlagte kampe, udviklede lørdagens stævne sig alligevel til en hyggelig affære - ikke mindst aftenens fællesspisning, som bød på helstegt pattegris og livemusik i tørvejr. Da avisens udsendte var forbi ved 14-tiden, forlød det desuden, at der var en FIFA-turnering i støbeskeen.

Idéen med stor kamp dag er både at styrke fællesskabet i klubben, der i de seneste år har fordoblet medlemstallet, og samtidig vise Lejre Kommune, at der er grundlag for at etablere en ny kunststofbane på idrætsanlægget.

"Takket være vores sponsorer, skal det nok lige løbe rundt, og vi vender helt sikkert stærkt tilbage i 2020", afslørede Henrik Skovbo Clemensen.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk