21. februar 2020
Tirsdag samledes børn, unge og voksne for at tage første spadestik til en ny multibane ved St. Merløses idrætsplads. Carina Ipsen, formand for gymnastikforeningen, satte spaden i jorden. Privatfoto.
Tirsdag samledes børn, unge og voksne for at tage første spadestik til en ny multibane ved St. Merløses idrætsplads. Carina Ipsen, formand for gymnastikforeningen, satte spaden i jorden. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: St. Merløse tog første spadestik til ny multibane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

St. Merløse tog første spadestik til ny multibane
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. oktober 2019 kl. 19:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

St. Merløse: Tirsdag var cirka 60 mennesker samlet ved St. Merløses idrætsplads for at tage første spadestik til en ny multibane.

Fodboldformand Heino Sørensen indledte seancen med at byde glade børn, unge og forældre velkommen og fortsatte dernæst med en fortælling om de 8 års arbejde, der er gået forud for tirsdagens fejring.

Den nye multibane kan anlægges takket være en storstilet frivillig indsats i kombination med et samarbejde med skolen, daginstitutionen, Bylauget, lokale borgere og Holbæk Kommune. De forskellige aktører har hver især bidrage til fundamentet for, at styregruppen Meget Mere Merløse er lykkedes med at indsamle godt en million kroner til banen. Det er sket gennem ansøgninger til fonde og lokale kommunale puljer.

Glade fremmødte
Eftermiddagens program bød også på en tale ved Solvej Pedersen, der på vegne af Styregruppen gav de fremmødte et indblik i det gode samarbejde med landskabsarkitekt Per Toft og involverede parter. Dernæst var det gymnastikformand Carina Ipsens tur til at tage det første spadestik sammen med den unge fodboldspiller Villads til stor jubel for de mange deltagere.

Selve udgravningen til den nye plads igangsættes for alvor af frivillige, når Holbæk Kommune har givet tilladelse dertil.

Samtidig fortsætter arbejdet på at finde de sidste nødvendige økonomiske midler. Det skal ske gennem kontakt til erhvervslivet og ansøgninger til puljer på ældre- og sundhedsområdet.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk