13. december 2019
Lodderne i Hvalsø dannede i weekenden ramme om fejringen af Skjoldungerne Lejre Gruppes fem års fødselsdag.
gallery icon

Se billedserie

Lodderne i Hvalsø dannede i weekenden ramme om fejringen af Skjoldungerne Lejre Gruppes fem års fødselsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere i Hvalsø fejrede fem års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere i Hvalsø fejrede fem års jubilæum
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. juni 2019 kl. 05:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Skjoldungerne Lejre Gruppe i Hvalsø fejrede fem års jubilæum lørdag den 22. juni i Jerndalshytten på Lodderne. Dagen startede kl. 10 for alle spejdere i gruppen, som deltog i den traditionsrige oprykning med forskellige ritualer for de enkelte aldersgrupper.

Her skulle spejderne guides gennem diverse forhindringer, forcere slugten i svævebane, slippe ud af et 'Escape Room' og ved gåpåmod og hjertet på rette sted vise, at de var rede til at rykke op til de større spejdere.

Kl. 15. var alle forældre og søskende inviteret til kaffe og kage, og festlighederne tog form for de godt 100 deltagere. Der blev holdt taler, ønsket tillykke på kryds og tværs de mange sponsorer blev takket for deres bidrag til gruppens aktiviteter.

"Siden gruppen blev stiftet i januar 2014 er det kun gået fremad. Medlemstallet er nu oppe på 80 børn og 12 stærke ledere, samt en god flok aktive forældre. Vi har raske drenge og piger på alle alderstrin fra de mindste børnehavebørn til de største i troppen, og fællesskabet bærer for alvor frugt når gruppeture som denne resulterer i lege og aktiviteter på tværs af alderstrin og skoledistrikter. Her kan vi se hvordan spejderne blive selvstændige og hensynsfulde mennesker, hvis tro på egne evner vokser parallelt med respekten for, og anerkendelsen af, de andre i gruppen", fortælle gruppeleder Søren Find Madsen.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk