8. august 2020
Fremmede lande blev besøgt, ligesom der blev tid til sjov og leg, da KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup drog på sommerlejr. Privatfoto.
Fremmede lande blev besøgt, ligesom der blev tid til sjov og leg, da KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup drog på sommerlejr. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerlejr bød på leg og læring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerlejr bød på leg og læring
Opdateret 13. juli 2020 kl. 12:40
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. juli 2020 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Eskilstrup: KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup er netop vendt hjem fra en sommerlejr, hvor de 25 deltagere fik masser og oplevelser og ny viden med hjem i rygsækken.

Sommerlejrens tema i år var en rejse verden rundt, hvor spejderne skulle besøge fem forskellige kontinenter. Hver dag et nyt kontinent, fra Asien over Europa til Amerika. Vel at mærke helt uden at forlade den lokale spejderhytte i Kirke Eskilstrup.

- Når vi tager på sommerlejr er det selvfølgelig for at hygge os sammen med vennerne fra spejder. Men lejren er i ligeså høj grad planlagt, så børnene lærer nogle nye ting, som de kan bruge til noget - både til spejder og den hverdag de bevæger sig i, fortæller gruppeleder Hans Christian Sørensen om sommerlejren, der er en populær årlig begivenhed, hvor spejderne lærer en masse om både natur, samfund og dem selv.

Fremgang trods Covid19

Ifølge gruppelederen oplever KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup en stigende interesse og fremgang for spejderarbejdet. Det gælder også efter coronakrisen, hvor gruppen har holdt enkelte møder i alle enheder, efter myndighederne igen åbnede Danmark.

- Spejderne er trofaste mødt op, trods den lange ufrivillige pause siden marts. Det er vi rigtig glade for, udtaler Hans Christian Sørensen.

KFUM-Spejderne i Kirke Eskilstrup går nu på sommerferie og starter op igen i midten af august.

Nærmere info om opstart og mødetider kan findes på gruppens facebookside "Kirke Eskilstrup Gruppe - KFUM spejderne"

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk