20. januar 2021
I rollen som Sally ses Mie fra 9.A (forrest). Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

I rollen som Sally ses Mie fra 9.A (forrest). Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Smukke Sally" på Sejergaardsskolen: Elever spillede, sang og dansede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Smukke Sally" på Sejergaardsskolen: Elever spillede, sang og dansede
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. november 2019 kl. 11:02

Tølløse: Onsdag og torsdag fyldtes Sejergaardsskolens hal med velkendt musik, sang og masser af kække replikker. Anledningen var skolens opsætning af musicalen "Smukke Sally", der tager navn efter en af de velkendte karakterer fra Bølle Bob-universet.

Godt 200 publikummer overværede forestillingens generalprøve onsdag formiddag forud for aftenens premiere, hvor forældre og andre lagde vejen forbi privatskolen.

De fremmødte til generalprøven, som avisens udsendte overværede, talte blandt andet børnehavebørn, der var kommet helt fra Ishøj, såvel som en gruppe ældre fra det lokale plejecenter Tyssingehave.

Stjernedrømme
I hallen stiftede den brogede forsamling bekendtskab med Mie fra 9.A i rollen som den populære og ja, smukke pige Sally, der drømmer om at blive stjerne. Da et tv-hold med den lidt for smarte producer Brian von Hansen i spidsen ankommer til byen, ser Sally derfor sit snit til at få lov til at deltage i programmet Folk & Fæ.

Træerne vokser dog ikke ind i himmelen for musicalens hovedperson, der heldigvis får hjælp af Bølle Bob og de øvrige børn, som i fællesskab forsøger at afsløre Brian von Hansen som den plattenslager, han i virkeligheden er.

Kendte numre
I Sejergaardsskolens forestilling kunne man desuden møde tilflytteren Leslie, der er håbløst forelsket i Sally, men får hjælp af børnenes ven, den runde og lettere enfoldige Valde, til at overkomme sine hjertesorger.

Derudover blev publikum præsenteret for en lang række kendte numre, så som "Ikke rigtig voksne" og "Hjemme hos mig selv", der blev fremført live af et velspillende backingband.

Omkring 65 elever fra hovedsagligt 8., og 9. klasse har deltaget i arbejdet med at opføre årets musical, der en fast tradition på Sejergaardsskolen.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk