17. oktober 2021
Kingo/Kruse Kvartet spillede og sang Kulturfestivalen Ronkedoren i gang på Ammershøjparken Ældrecenter i Kirke Hyllinge.
gallery icon

Se billedserie

Kingo/Kruse Kvartet spillede og sang Kulturfestivalen Ronkedoren i gang på Ammershøjparken Ældrecenter i Kirke Hyllinge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smil på ældrecentrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smil på ældrecentrene
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. september 2021 kl. 06:01
Af Tekst og foto: Tomas Skov

Kirke Hyllinge: - Smile, though your heart is aching. Smile, even though it's breaking. When there are clouds in the sky - you'll get by, lyder det fra Kingo/Kruse Kvartet.

arrow Læs også: Hundesports-ildsjæl med i DGI

Den smukke Charlie Chaplin-klassiker fra Moderne Tider fra 1936 vækker både genklang, smil og bifald hos de omkring 20 ældre beboere på Ammershøjparken Ældrecenter i Kirke Hyllinge. Og det er netop også meningen med Kulturfestivalen Ronkedoren, som kvartetten hermed spiller i gang.

33 kulturoplevelser
Kulturfestivalen løber frem til 1. oktober, og består af en 33 teater- og musikoplevelser for beboerne og deres pårørende på alle Lejre Kommunes tre ældrecentre og to bosteder. Kommunalbestyrelsen godkendte i maj 2021 udmøntningen af regerings oplevelsespulje til ældre og handicappede borgere, hvor 300.000 kroner er øremærket til kulturoplevelser for netop dem.

Tid til at smile
- Det har været hårde timer, dage og måneder, men nu lysner det heldigvis, og det er tid til at fremkalde smil. Og vi håber, at musikken vil ramme ind i lige præcis jeres smag og erindring som et soundtrack til den tid, vi har levet i, siger udvalgsformand for Social, Sundhed & Ældre, Mikael Ralf Larsen, der kort efter åbningen iler til.

Herefter fortsætter Kingo/Kruse Kvartet med den svenske klassiker, Veronika, af den hollandsk/svenske visesanger Cornelis Vreeswijk.

Lokale musikere
Kulturfestivallen blevet til i samarbejde mellem Center for Velfærd og Omsorg og Center for Kultur og Fritid i Lejre Kommune. Sammen er der udarbejdet et alsidigt program, hvor lokale musiklærere fra Lejre Musik- og Billedskole står for musikdelen med deres egne bands, så der er noget for en hver smag. Åbningsbandet Kingo/Kruse Kvartet spiller særligt evergreens og kendte viser fra nær og fjern krydret med gamle kendte temaer fra film og musicals.

Tip os


mcred@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk