15. maj 2021
Der blev både fundet planter og færdigproduceret skunk, da politiet afslørede et skunklaboratorium uden for Osted. Foto: Colourbox.
Der blev både fundet planter og færdigproduceret skunk, da politiet afslørede et skunklaboratorium uden for Osted. Foto: Colourbox.
Foto: Uros Zunic
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skunklaboratorium afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skunklaboratorium afsløret
Opdateret 16. april 2021 kl. 13:41
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. april 2021 kl. 13:36

Osted: Et tip og en narkohunds gode næse førte til en større narkotikafangst onsdag formiddag nord for Osted.

En patrulje med en narkohund besøgte adressen i området omkring klokken 10.30, efter politiet havde fået et tip om et muligt skunklaboratorium på stedet. Ingen personer var dog tilstede ved huset, men narkohunden reagerede på en udluftningskanal, så betjentene besluttede at undersøge stedet nærmere.

Efterfølgende blev ejeren kontaktet, og da han ankom, stod det klart, at hundens næse havde haft ret. Bygningen gemte nemlig på et skunklaboratorium med 76 skunkplanter og 500 gram færdigproduceret skunk.

Husejeren, en 43-årig mand fra Roskilde blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling.

Hashplanterne og skunken, der blev kontrolvejet til lidt over to kilo, blev desuden beslaglagt, ligesom politiet fjernede diverse vækstlamper, ventilationen, vandingssystemet og gødningen fra stedet.

Den 43-årige blev efterfølgende løsladt. Manden kan dog forvente at høre nærmere fra ordensmagten, når sagen skal afgøres.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk