14. oktober 2019
Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen (S) fik lov til at arbejde for sit stykke lagkage, da en gruppe kørestolsbrugere og deres skubber lagde vejen forbi Allerslev Rådhus.
gallery icon

Se billedserie

Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen (S) fik lov til at arbejde for sit stykke lagkage, da en gruppe kørestolsbrugere og deres skubber lagde vejen forbi Allerslev Rådhus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skubberne fik lagkage på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skubberne fik lagkage på rådhuset
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. juni 2019 kl. 11:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Der var smil, livlig snak og masser af lagkage i kantinen på Allerslev Rådhus. Tirsdag eftermiddag ankom 18 beboere fra plejecentret Bøgebakken i selskab med omtrent lige så mange "skubbere".

Skubberne er den faste kreds af frivillige, som tager på udflugt med Bøgebakkens kørestolsbrugere et par gange om måneden. Turen slutter altid med et hyggeligt kaffebord - og denne gang var det altså borgmesteren, som var vært for traktementet.

Ideen opstod sidste år, hvor borgmester Carsten Rasmussen var med skubberne på tur. Han syntes, at beboerne fra Bøgebakken og deres ihærdige frivillige fortjente en lille fejring på rådhuset, og tirsdag bød han så indenfor. Men først efter, at han selv havde skubbet en af beboerne, Louise, fra plejecentret til rådhuset.

"Det blev en rigtig god eftermiddag. Jeg bliver altid så glad, når jeg er i selskab med Skubberne, og jeg synes, det er fantastisk, at frivillige på den måde kan tilføje en ekstra dimension til livet på vores plejecentre. Samtidig kan jeg se, at både beboerne og de frivillige får meget ud af samværet. Så alt i alt er der altså masser af grunde til at fejre det gode initiativ", siger Carsten Rasmussen.

Skubberne fik Lejre Kommunes handicappris i 2017.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk